Masterclass OPO

Kies voor een sterke onderwijskundige koers op basis van zes heldere uitgangspunten. Hiermee maak je het onderwijs opbrengstgericht, passend en behapbaar. Tijdens de masterclass leer je hoe je dit in jouw school kunt realiseren. Anders dan alle andere trainingen over opbrengstgericht of passend onderwijs, staat de onderwijskundige inhoud hier centraal. Over de PDCA-cyclus (en andere managementmodellen) heb je tenslotte al genoeg gehoord… Zes punten op een rijtje:

  • 4 trainingsdagen (1 dag per maand)
  • halfjaar gratis gebruik van Focus PO
  • inclusief ‘groepsplanloos werken in de basisschool’
  • beschikking over alle werkmaterialen, werkvormen etc.
  • (persoonlijke) schoolgerichte adviezen
  • aandacht voor cognitie en gedrag

Lees de uitgebreide flyer. De investering is € 1.795,- per deelnemer (vrij van btw). Meer weten? Bijvoorbeeld over de mogelijkheden voor een masterclass incompany? Neem contact op!

Deze masterclass is primair gericht op schoolleiders en intern begeleiders. Ook leraren (en anderen) schrijven zich regelmatig in. Wees welkom!

Je kunt je hier voor deze masterclass aanmelden.

Schermafdruk 2017-03-20 14.41.59

De masterclass OPO is geregistreerd (72 uur) bij het Schoolleidersregister PO en opgenomen in het register in het kader van de herregistratie (deelthema’s ‘Omgaan met verschillen vertaald naar de schoolorganisatie’ en ‘Omgaan met verschillen in de klas’). Voor meer info, klik hier.

De masterclass OPO is geregistreerd (72 uur) bij het Register Leraar. Voor meer info, klik hier.